Kyckling med matvetesallad
2014-02-13 | 20:01:43
Ikväll blev det ångstekt kyckling med smak av dragon till kvällsmat. Till det blev det en matvetesallad på bland annat körsbärstomater, rödlök och persilja. Har inget exakt recept utan provade mig fram för att få fram goda smaker. Till matvetesalladen kokte jag 4port matvete med lite salt, sedan blandade jag det med körsbärstomater, rödlök, persilja, honung, vit balsamvinäger, olivolja, salt o peppar och citronskal. Då vi har en ångugn hemma så brukar jag nästan alltid "steka" kycklingen i den. Den blir alltid saftig och behåller smakerna bra. Dragon och kyckling är en jättegod kombination, värt att testa!
Imorgon är det matteprov och sen är det äntligen lov. Inte långt kvar tills uppkörning och att jag fyller 18, längtar faktiskt nu haha. Hoppas alla får en trevlig kväll, nu ska jag dyka ner i körskoleboken igen!
Kommentarer
Trackback