Kesofrutti med hallonsylt
2014-03-16 | 15:15:07
Har sett en massa LCHF-recept på kesofrutti, ett nyttigare alternativ till risifrutti så testade det idag och det var FANTASTISKT gott! Sylt på burk innehåller mycket socker så jag serverade råröda hallon till min kesofrutti. Jag tog mellangrädde istället för vispgrädde eftersom det är lite nyttigare. Detta receptet rekommenderar jag starkt! Receptet är inte 100% när det gäller mått och så, eftersom jag bara improviserade men om man testar sig fram så får man lätt önskad konsistens.
Ingredienser 1 portion:
Ca 1 dl mellangrädde
1-2 dl keso
1 tsk vaniljpulver
Ca 1 tsk stevia
Frusna hallon
Stevia
Gör såhär:
Vispa mellangrädden till fast konsistens. Blanda keson med vaniljpulver och stevia. Vänd i grädden i keson.
Micra hallonen i ca 1 min, blanda med lite stevia om du vill ha det sötare. Servera hallonen med kesofruttin.
Kommentarer
Trackback